Czeglédy csak csicska, van nála jobb ügyvéd is, a Kopaszi gát harmadrendű vádlottja


Hát igen, a Czeglédy ügyvédi iroda megbízása 2 millióért csak apró pénz. Szerintem ennyit sem ér a munkája, de ez legyen annak a problémája, aki a teljesítés igazolást aláírja. Politikailag, erkölcsileg megkérdőjelezhető, sok vitát kiváltó döntés volt, mint az most nyilvánvalóvá vált „apró” pénzért.

Hiszen van nála sokkal jobb ügyvédi iroda is. Ők megérdemelnek 181 millió forintot is!! Annyira jól fognak majd dolgozni, bár még nem tudjuk mit, de sebaj Újbudán a pénz nem számít, a kifizetés nem a teljesítmény függvénye, a feladatot majd később megtudjuk. Csak régi jó barát legyen.

Ez csak nem az a Zala László ügyvéd, aki 2010 előtt is az önkormányzatnak dolgozott? Ez csak nem az a Zala László, aki a Kopaszi gát átjátszása miatti per harmadrendű vádlottja volt? (az elsőrendű Molnár Gyula, a másodrendű Lakos Imre). Ez csak nem az a Zala László, akit Leisztinger bizalmi embereként emlegetett még a Magyar Narancs is?

Úgy látszik a köztörvényességi probléma körbe tartozó ügyvédeket szereti a polgármester. Lehet ez nála valami ügyvédi fétis, mindegy, hogy ki csak ne legyen tiszta.

181 millió forint megbízást kap egy régi haver, a mi pénzünkből. Figyelem, mindenki vigyázzon a pénztárcájára, nincs biztonságban!

A DK és az MSZP tiszta sor, hogy támogatja, hiszen Lakos, Molnár duo régi cimborája/vádlott társa. Ha nem olyan béna az ügyészség, még cellatársak is lehettek volna. De miért jó ez a Momentumnak, Jobbiknak, LMP-nek, P-nek? Mindenki döntse el maga.

1
https://tisztaujbuda.blogstar.hu/./pages/tisztaujbuda/contents/blog/87258/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-12-11 12:01:30
Bizony a s...gnyaló cimborákat így, vagy úgy, de ki kell fizetni.
Emlékeztetőül kivonat a KOMMUNISTÁK TÍZPARANCSOLATA című összeállításból:
4./ pont: A KOMMUNISTA SZERETI A PÉNZT, A HATALMAT, A VAGYONT, A FOSZTOGATÁST, A HARÁCSOLÁST, a közszereplést, a vastapsot, a proletárokat, a parasztokat, a felvonulásokat, az „ingyen” virslit (kenyérkével, mustárral és seritallal), a csasztuskákat, a párttitkárokat, a párttagsági könyvecskét. Imádja a veres csillagot és a veres zászlót, a sarlót és a kalapácsot, az egykori Szovjetuniót, Kun–Rákosi–Kádár–Horn–Gyurcsány elvtársakat és holdudvaraikat.
Forrás: Prof. Dr. Bokor Imre
Pici kiegészítés: mindezeknél jobban a kommunista kizárólag csak a MÉG TÖBB PÉNZT SZERETI !!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?