A vészhelyzet alatt parkolási és sajtó céget alapított Újbuda


Sokat gondokoztunk, hogy ilyen vészterhes időkben szabad-e bejegyzést írni, vagy inkább mindenki foglalkozzon az egészségével. De az elmúlt napok információi nem hagytak nyugodni. Az országgyűlés éppen készül elfogadni azt a törvényt, ami sok vitát vált ki az ellenzéki oldalon. Konkrétan a kormány túlhatalmát látják benne. 

Mindeközben mi történik a mi kis kerületünkben Újbudán?

Mivel a vészhelyzet miatt nem hívják össze a testületi ülést, így a polgármester a törvényi lehetőségeket kihasználva dönt, határozatokat hoz, magához von képviselő testületi hatásköröket. Ha mindezt csak a korona vírus elleni hatékony intézkedések miatt tenné, rendben is lennénk.

De itt a DK-nak másra is van ideje, mással is van esze foglalkozni, miközben senki nem figyel. A vészhelyzet leple alatt alapított a polgármester egy parkolási céget, és egy média céget! Nincs is más dolog most. Sőt ezek a legfontosabbak. Miközben a testületet nem hívják össze, az "éj leple alatt" alakítanak olyan fajsúlyú ügyekre cégeket, amik a kerület elkövetkező éveit meghatározzák. 

Miközben mi a saját, családjaink, barátaink, ismerőseink egészségéért aggódunk, miközben mi a "home office"-ba és a digitális oktatásba próbálkozunk, miközben mi a munkánkért, az egészségügyi dolgozókért aggódunk, az újbudai vezetés legfőbb gondja, hogy létrehoz a kerületi sajtó irényítására valamint a parkolásra egy céget. Mindenféle pályázat, vita, kérdés, válasz nélkül kinevezik a cégvezetőket. Mi ez ha nem diktatúra? Hol van itt az átláthatóság amit ígértek? Mi ez sumákolás már megint? Miért nem a járvány megfékezésével foglalkoznak? Tényleg ez volt most a legfonotosabb?

Optimistaként bízunk benne, hogy nem a parkolási maffia és az újság, tv lenyúlása zajlik, de legyünk őszinték a körülmények egy kicsit sem tiszták!

https://tisztaujbuda.blogstar.hu/./pages/tisztaujbuda/contents/blog/92210/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?