Újabb milliók Czeglédynek Újbudától!


A történet, még valahol ott kezdődik, hogy egy februári bizottsági ülésen Újbuda alpolgármestere azt mondta, hogy a jelenleg egy cégben működő kultúrális terület és a média szétválasztása plusz költséget jelent. "előzetes becslések alapján ennek egy megnövekedett központi adminisztrációs költsége lenne. .. 60-80 M nagyságrendet vinne el."

Vagyis az, hogy ezt a két területet külön cégbe működtessék, saját bevallásuk szerint is jelentős többletköltséget jelent. Éppen ezért a februári testület előtt, ez nem is szerepelt kérdésként. Aztán hírtelen amikor kitört a vészhelyelyzet, a polgármester egy személyben dönthetett. Megalapította a Média 11 Kft-t, így pont a nehéz helyzetben vállalták a saját becslésük alapján is plusz 60 millió kiadását.

Ez a történet már eddig is szomorú, de aztán jön a folytatás.

Az új céget bejegyzi a bíróság április 1. napján. Láss csodát, még ezen a napon a cég szerződést köt a Dr. Czeglédy és Társai Ügyvédi Irodával!

Így aztán a Czeglédy iroda most már nem csak az önkormányzattól, de annak média cégétől is kap megbízást. Annak idején amikor az első megbízását kapta a kerülettől, sokan felháborodtak. Pedig akkor csak két hónapról volt szó, most már a szerződéseit is meghosszabították és kapott újabb megbízásokat, immár a Média 11 Kft-től is.

Most már értem, miért volt olyan sürgös, az új cégnek a megalapítása.

https://tisztaujbuda.blogstar.hu/./pages/tisztaujbuda/contents/blog/94874/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?