Pénzcsatornák Újbudán. 2. rész. Dési János.


Az ismert újságíró, aki mindig „elfogulatlan”, „hiteles” és kizárólag a szakmai standardok alapján működött, működik.

18 évig volt a Népszava munkatársa, ami önmagában is szép teljesítmény. A Népszavában minden publikációját az alábbi mondattal zárta: „Ceterum censeo: Orbánnak mennie kell!” Ha valakiben szemernyi kétség is maradna pártállásával kapcsolatban, szakmai karrierje egyértelműsíti azt. Évekig az ATV műsorait vezette. Innen 2011 távozott, amikor a Demokratikus Koalíció zászlóbontó műsorát celebrálta. Bár érdekes, hogy munkaadóinak csak akkor tűnt fel, hogy pártkatona. 

A Klub rádiónak állandó műsorvezetője.

Ettől az évtől az Újbudai média cég szakmai igazgatója. Emlékszünk, ez az a cég, amit a járványkitörésekor kellett gyorsan megalapítania László Imrének. Konkrétan a második polgármesteri döntése volt, a veszélyhelyzet kezdetekor. Kellett a hely és a pénz a régi haveroknak?

Dési János megmaradt a média világában, nem úgy, mint néhány kollégája, de pártszimpátiája elég egyértelműnek tűnik. Mint azt tudjuk ez Újbudán ma már elég egy álláshoz.

Köszönjük, hogy egy újabb havernak fizet a kerület havi 740.000 forintot. A cég vezetője 750.000 forintot kap, gondolom nem kereshet nála többet. Így lesz gazdagabb Dési János, és szegényebb Újbuda, évente csaknem kilencmillió forinttal.

https://tisztaujbuda.blogstar.hu/./pages/tisztaujbuda/contents/blog/99967/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?