Újbudai "határtalan" pofátlanság


A hétvégi választásokat követően számos Erdélyi várost, települést magyar polgármester vezet. Óriási sikereket könyvelhettek el, és ennek minden jóérzésű magyar örül, valamint gratulál nekik. Kiemelten fontos lehet ez egy kerületnek, amelynek több testvértelepülése is ott van.

Újbudának két testvérvárosa is érintett volt. Marosvásárhely és Kézdiszentlélek. ( a testvérvárosok sora megtalálható az ujbuda.hu oldalon)

Újbuda facebook oldalán csak az egyik város polgármeserének gratulált a városvezetés. Vajon Kézdiszentlélekről nem is tudnak? Kinézem belőlük, hogy idáig még nem jutottak el a kerület megismerésében. Ráadásul a hírportálokat két kattintással átfutva még az is kideríthető, hogy Kézdiszentlélek polgármesterét újraválasztották. Ezek tanulsága szerint vele a kapcsolatot már korábban fel kellett vegyék, ennek ellenére nem emlékeznek meg a sikereiről.

Az már a gátlástalanság netovábbja, hogy Orosz Anna alpolgármester, a Momentum elnökségi tagja azok után, hogy a magyarok ellen kampányoltak, román pártot támogattak, szintén csak az egyik polgármesternek gratulál! 

A korrekt nem ez lenne a Momentum részéről: "szívből gratulálok, igaz, hogy ellenetek kampányoltam és nem akaratam a sikereiteket, de ezért bocsánatot kérek"?

Bíró Lászlónak is könnyen megbocsájtottak. De vajon tényleg lehet mindenkit hülyének nézni?

Innen is gratulálunk Marosvásárhely új polgármesterének, valamint Kézdiszentlélek újraválasztott polgármesterének! Kérjük az újbudai vezetést ők is tegyék meg!

p.s.: Júniusban voltak Szerbiában választások. Vajon az adai (újbudai testvértelepülés) polgármesterének gratuláltak? Ja nem, neki sem :-(

TÚ 

 

https://tisztaujbuda.blogstar.hu/./pages/tisztaujbuda/contents/blog/100794/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?